Nyheder

Start Gratis danskundervisning NU hos UCplus!

UCplus forventer en lovændring, der betyder at de tre ministerielle Danskuddannelser bliver gratis d. 1 juli. 

Hos UCplus har vi derfor besluttet, at du allerede nu kan få gratis danskundervisning* frem til den 1. Juli. 

Når du tilmelder dig her på siden, får du tilbudt gratis danskundervisning hos os, indtil du starter på Danskuddannelsen.

*Max tre måneder fra tilmelding, såfremt lovændringen mod forventning ikke vedtages.

Tilmelding

Du skal indbetale 2.000 kr. i depositum, og du skal være indstillet på at fortsætte på en af de 3 ministerielle Danskuddannelser, når/hvis de bliver gratis inden for 3 måneder. 

Fordele:

  • Du kan komme i gang med at lære dansk nu, hvor du måske har tiden til det.
  • Du bliver bedre til at tale, læse og skrive dansk og får flere muligheder i Danmark.
  • Du kan tage undervisning 100% online – og fra 27. juni på en af vores 4 sprogskoler eller på din uddannelsesinstitution
  • Når du er tilmeldt og aktiv på Danskuddannelsen hos UCplus, kan du få stillet et gratis mobilabonnement til rådighed. Du er først tilmeldt, når du har betalt depositum.

Læs mere om Den Ministerielle Danskuddannelse og tilmeld dig her.

Er du studerende i Danmark?

Er du studerende i Danmark?

Lige nu tager vi rundt på uddannelsesinstitutioner i hele landet. Undervisere fra UCplus møder internationale studerende og giver dem deres allerførste dansklektioner.

Men hvorfor lære dansk? Jeg bliver sikkert ikke i Danmark særlig længe…
Rejser er uforudsigelige. Det sker ofte, at internationale studerende ombestemmer sig og alligevel bliver lidt længere. Måske bliver du knyttet til nogen, som bor i Danmark. Måske opdager du, at du har gode jobmuligheder her. Måske har du helt andre grunde. Men ligegyldigt hvad, der får dig til at blive i Danmark, vil du få meget mere ud af dit ophold, hvis du taler sproget. Du vil få mulighed for at deltage i lokalsamfundet og i sociale begivenheder.

– Men alle taler jo engelsk…
Vi vil ikke lyve over for dig. De fleste danskere kan godt tale engelsk. Men gode vittigheder bliver stadig for det meste fortalt på dansk. Small talk i kantinen bliver uendelig kedeligt, hvis man ikke forstår et ord. Avisernes overskrifter er på dansk, og det er skilte og plakater primært også.

– Men dansk er så svært at lære…
Om et sprog er svært at lære afhænger af, hvem der skal lære det. Dansk er ligesom engelsk et germansk sprog. Det engelske ord ”egg” er faktisk det danske ord ”æg”, som kom til UK med vikingerne. Du vil finde mange ligheder mellem dansk og andre sprog, du har kendskab til.

Desuden lover vi, at du får det sjovt sammen med dine studiekammerater, når du går til dansk.

Vi underviser i dansk her:

DDSKS – Den Danske Scenekunstskole
DTU – Danmarks Tekniske Universitet
DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
EAAA – Erhvervsakademi Aarhus
EASV – Erhvervsakademi Sydvest
ITU – IT-Universitetet i København
KADK – Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
RMC – Rytmisk Musikkonservatorium
SDU Sønderborg – Syddansk Universitet

Vil du have PD3 eller Studieprøven til sommer?

Vil du have PD3 eller Studieprøven til sommer?

I København har vi særlige prøvehold, hvor du bliver klar til eksamen. Prøveholdene er fokuserede, og du får de bedste forudsætninger for at opnå et godt resultat. Vores lærere er meget erfarne undervisere og støtter dig hele vejen.

Du kan læse mere og tilmelde dig her:

Kortere vej til dansk

Nu har København fået en ny metrolinje ”M3” eller ”Cityringen”, som den kaldes. En af de nye metrostationer er ”Nørrebro”. Det tager mindre end 4 minutter at gå fra ”Nørrebro” til vores lokaler på Drejervej. For mange kursister betyder det, at de kan komme hurtigere til danskundervisning. Og så behøver de heller ikke at cykle på regnfulde efterårsdage.