FAQ

FAQ - dansk (9)

Vi tilbyder Den officielle Danskuddannelse og FVU-danskkurser. Danskuddannelsen er den ministerielle uddannelse, som tilbydes alle nye borgere i Danmark. FVU (Forberedende Voksen Undervisning) er et gratis dansktilbud. At blive optaget på FVU kræver, at du kan noget dansk i forvejen. Både Danskuddannelsen og FVU findes som onlineundervisning og holdundervisning.

Se vores danskkurser her.

Hos UCplus Dansk tilbyder vi danskkurser dag, aften, weekend og 100% online.

Vi tilbyder undervisning på 4 lokationer i København og på vores sprogcentre i Greve, Skovlunde, Aarhus, Sønderborg, Ringkøbing, Silkeborg og Tønder.

Dansk- og Chaufføruddannelsen findes kun Skovlunde. Derudover underviser vi studerende, ansatte og ægtefæller til ansatte på en rækker uddannelsesinstitutioner fordelt over hele landet.

Se alle UCplus sprogcentre her.

Selvforsørgende skal betale et depositum på 2000 kr. ved start på danskuddannelsen. Det fulde beløb refunderes, når du gennemfører modulet og afslutter med modultest eller afsluttende danskprøve inden for den fastsatte periode.

Såfremt du holder pause imellem modulerne, er du berettiget dit depositum retur og det får du ved at udfylde denne formular. Du skal dog være opmærksom på, at du skal indbetale dit depositum på ny, når du så ønsker at starte igen. Du kan også lade dit depositum står hos os imens du holder pause.

Hvis du ikke gennemfører modulet inden for den fastsatte periode, mister du hele dit depositum på 2.000 kr., og du bliver bedt om at betale et nyt depositum, hvis du vil begynde på det efterfølgende modul.

Ovenstående regler gælder på alle sprogskoler, og UCplus forvalter således reglerne på vegne af din kommune. Det betyder, at vi ikke har mulighed for selvstændigt at træffe beslutning om tilbagebetaling af depositum.

Au pair og familiesammenførte er fritaget for at betale depositum, men det er altid din kommune som afgør, om du skal betale depositum i henhold til lovgivningen.

Herunder kan du se hvor lang tid du forventes at bruge pr. modul samt tidsrammen for, hvornår du fortaber dit depositum.

Når du er tilmeldt og aktiv på Danskuddannelsen hos UCplus, kan du få stillet et gratis mobilabonnement til rådighed. Du er først tilmeldt, når du har betalt depositum.

Hvis du ikke længere har ret til den Officielle Danskuddannelse, har du mulighed for selv at betale for et danskmodul. Kontakt UCplus på 44 87 01 66 for at høre nærmere om prisen. Det gælder også, hvis du ønsker at studere fra udlandet.

FVU Danskkurser er gratis, men kræver, at du kan noget dansk i forvejen.

Se mere om regler for FVU her.

Du tilmelder dig alle vores kurser under hver kursusside her på hjemmesiden. Når vi har modtaget din tilmelding vil du blive inviteret til en forsamtale hos os, hvor vi finder ud af dit niveau og hvilket hold, der er det rigtige for dig.

Både selvstuderende og kursister på UCplus kan tilmelde sig Danskprøverne, Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøve.

Se og tilmeld dig prøver her.

Selvstuderende kursister skal betale et gebyr og er først tilmeldt, når betaling er gennemført.

Kursister på UCplus Dansk skal du være igang med et af de afsluttende moduler for at kunne tilmelde dig en danskprøve:

  • Danskuddannelse 1, modul 6: Prøve i dansk 1 (PD1)
  • Danskuddannelse 2, modul 6: Prøve i dansk 2 (PD2)
  • Danskuddannelse 3, modul 5: Prøve i dansk 3 (PD3)
  • Danskuddannelse 3, modul 6: Studieprøven

Som selvstuderende kan du tilmelde dig en danskprøve uanset dit niveau.

Det er meget individuelt hvor lang tid, det tager at lære dansk. Det kommer an på din sproglige baggrund, om du taler dansk i din hverdag, og hvor lang tid du bruger på hjemmearbejdet. Men vi har gennemsnitstider for, hvor længe vores kursister er på de enkelte moduler.

.

Du er velkommen til at ringe til os på +45 44 87 01 66 eller sende en mail til info@ucplus.dk så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du kan finde alle vores sprogcentre her.

Cookies