Studieprøve-hold i KBH

Forbered dig til Studieprøven – den afsluttende prøve på Danskuddannelse 3, modul 6.

Studieprøve-hold i KBH

Forbered dig til Studieprøven – den afsluttende prøve på Danskuddannelse 3, modul 6.

Studieprøveholdene i København forbereder dig til Studieprøven. Studieprøven er den afsluttende prøve på Danskuddannelse 3, modul 6. Det er det højeste niveau i Danskuddannelsessystemet. Studieprøven er en eksamen på C1-niveau og giver adgang til en række danske studier. Du kan blandt andet bruge Studieprøven, hvis du vil studere i Danmark.

Prøven tester på det europæiske C1-niveau og er adgangskrav på en lang række uddannelser. På holdene arbejder vi systematisk med det dansk, som eksamensopgaverne kræver. Materialet er målrettet eksamen og findes online. Kursisterne møder op med en række ressourcer, som vi har givet plads i undervisningen. Man bliver optaget efter en test, eller på en meget god PD3-eksamen.

Vi har i efteråret et daghold (6 lektioner), to aftenhold og et onlinehold (4 lektioner). Derudover tilbyder vi individuel onlineundervisning. Alle kurser følger samme plan, og det betyder, at man ikke behøver gå glip af sin undervisning: Hvis man fx går på et tirsdagsaftenhold og er ude at rejse, kan man deltage online onsdag aften. Også det materiale, vi bruger i klassen, findes online, så man kan udmærket deltage fra fx en lufthavn eller et sommerhus.

Udover undervisningstiden skal man regne med mindst 6 timer hjemmearbejde.

 

Mere om Studieprøve-hold

Studieprøve-hold (4)

Alle der vil arbejde hårdt, og som har et godt dansk, mundtligt og skriftligt, kan deltage på Studieprøve-hold.

Et godt dansk vil fx sige en PD3-eksamen med gode karakterer, en god FVU4 trintest eller et godt dansk, som du har lært på andre måder. Vi stiller ikke krav om en bestemt karakter, men vi tester, om det er realistisk, at du kan tage prøven. Det vigtigste er din arbejdsindsats, og her må du forvente, at skulle arbejde hårdt.

Materiale til såvel klasseundervisning og onlinearbejde er udviklet af Anders Basby, der er lærer på holdene. Alt materiale er tilgængeligt online og skriftlig aflevering sker på mail.

Dagholdet har to formiddage om ugen (i alt 6 lektioner) med sproglige opgaver, feedback på afleveringer og gruppediskussioner.  Derudover er der mindst 6 timers arbejde derhjemme – en del online.

Aftenholdet har en aften (4 lektioner) om ugen med feedback på afleveringer, sproglige opgaver og gruppediskussioner og derudover mindst 6 timers arbejde derhjemme – en del online. med sproglige opgaver, feedback på afleveringer og gruppediskussioner. Derudover er der ca. 8 timers arbejde derhjemme – en del online.

Onlinekursister skal regne med 10 timers ugentligt arbejde med selvrettende lytte-, læse- og grammatik-øvelser samt skriftlige opgaver. Dertil kommer ½ times individuel skype-undervisning med feedback på opgaver og andet.

Det er løbende optag.

Aften + onlineøvelser
Dag: tirsdag eller torsdag
Tid: 17.00-20.30
Sted: Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.)

Daghold
Dage: tirsdag & torsdag
Tid: 09.00-11.35
Sted: Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.)

100% Online
Dage: onsdag
Tid: 17.00-20:30
Hvor: Teams
Plus online hjemmearbejde.

Online + individuel undervisning
30 minutter individuel undervisning og feedback pr. uge, efter aftale.
Plus online hjemmearbejde.

Onlineøvelser:
Materialet ligger på moodle.basby.dk – du får login, når du har betalt depositum. Det kan du gøre her.

Undervisningen er gratis, hvis du har ret til den Officielle Danskuddannelse. Du skal i så fald betale 2000 kroner i depositum, som tilbagebetales, når du består modultesten.

Hvis du ikke længere har ret til den Officielle Danskuddannelse, har du mulighed for selv at betale for et danskmodul. Kontakt UCplus på 44 87 01 66 for at høre nærmere om prisen. Det gælder også, hvis du ønsker at studere fra udlandet.

Du kan betale depositum her.

Tilmeld dig Studieprøve-hold hos UCplus

Tilmeld dig Studieprøve-hold hos UCplus

Vi kontakter dig inden for 2-5 hverdage og inviterer dig til en forsamtale på et af vores sprogcentre.
Du kan også tilmelde dig via tlf: 44 87 01 66

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies