UCplus Sprogcenter Tønder

Danskundervisning gennem den officielle Danskuddannelse.

UCplus Sprogcenter Tønder

Hos Sprogcenter Tønder tilbyder vi bl.a. FVU Danskkurser. Vi underviser også i danskundervisning på alle niveauer af den officielle Danskuddannelse. Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Vil du i gang, så ring +45 31 36 76 41 eller skriv en e-mail til toender@ucplus.dk

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Mere om sprogcenter Tønder

Sprogcenter Tønder (7)

Mandag: 8.00 – 14.30
Tirsdag: 8.00 – 14.30
Onsdag: 8.00 – 18.00
Torsdag: 8.00 – 14.30
Fredag: 8.00 – 12.00

Tønder
Reception & Undervisning
Nørregade 31, 6270 Tønder

Se kort

Toftlund
Undervisning
Nyboder 25, 6520 Tønder

Se kort

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Tønder Kommune er UCplus Sprogcenter Tønder valgt som den officielle udbyder af danskuddannelsen.

Vi tilbyder undervisning både dag og aften alle ugens dage, samt lørdag formiddag. Undervisningen finder sted i vores lokaler centralt beliggende i byen og på vores mange onlinehold. Så det er altid muligt at finde et hold, som passer netop dig.

Undervisningen er tilrettelagt, så den passer til dit niveau, og du har en fast underviser, som følger dit hold frem til modultest. Et fællestræk er, at vi har stort fokus på at styrke dit sprog – mundtligt og skriftligt – og undervise i det dansk, som du har brug for i din hverdag både professionelt og socialt.

Undervisningen sikrer, at du kan bruge dansk i din hverdag, får kendskab til dansk kultur og består modultest og den afsluttende prøve indenfor den afsatte tidsperiode.

UCplus arrangerer ekskursioner og arrangementer, hvor du kan netværke og får mulighed for at bruge dit dansk uden for undervisningslokalet

Vi tilbyder danskuddannelse i Tønder Kommune med undervisning centralt i både Tønder og i Toftlund, og du kan deltage i danskuddannelse hos os uanset, hvor du bor. Nogle bor der, mens andre arbejder tæt på, så det passer med deres arbejdsliv at gå til undervisning i Tønder eller Toftlund.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte vores administration i Tønder på +45 31 36 76 41 eller toender@ucplus.dk

Du er også velkommen til at kontakte Sprogcenterchef, Pernille Linde, på +45 31 35 97 17 eller pl@ucplus.dk


Pernille Elisabeth Linde
Sprogcenterchef, Tønder

Linda Petz Boysen
Kursusadministrator, Tønder

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies