UCplus Sprogcenter Tønder

Danskundervisning gennem den officielle Danskuddannelse. Åbner januar 2024.

UCplus Sprogcenter Tønder

Danskundervisning gennem den officielle Danskuddannelse. Åbner januar 2024.

UCplus Sprogcenter Tønder

UCplus Sprogcenter Tønder åbner januar 2024 på en central placering i Tønder.

Hos Sprogcenter Tønder tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer af den officielle Danskuddannelse. Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Vil du i gang, så ring til Martin på: +45 31 18 31 89 eller skriv en email til maca@ucplus.dk 

Vil du i gang, så tag kontakt til​

Pernille Elisabeth Linde

Pernille Elisabeth Linde

Martin Carstensen

Martin Carstensen

Mere om sprogcenter Tønder

Sprogcenter Tønder (7)

Kommer snart.

Kommer snart.

Vores undervisere i Sprogcenter Tønder, underviser på tværs af alle niveauer på Danskuddannelsen.  Alle vores DU undervisere enten har, eller er i gang med at læse, en bachelor i sprog og uddannelse i Dansk som andet sprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Tønder kommune er UCplus Sprogcenter Tønder valgt som officiel udbyder af Danskuddannelsen fra januar 2024. Det betyder ikke, at du skal bo i Tønder for at deltage i et kursus hos os. Vi modtager kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer med arbejdslivet at gå til undervisning i Tønder.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om vores online danskundervisning.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies