Danskundervisning online

Tag den officielle danskuddannelse online – fra hele Danmark

Dansk-undervisning online

Tag den officielle danskuddannelse online – fra hele Danmark

Vil du lære dansk online?

På UCplus kan du lære dansk ved at deltage gratis på den officielle Danskuddannelse 100% online og få adgang til officielle prøver og en god start i Danmark. Undervisningen er planlagt i forhold til den europæiske referenceramme (CEFR).

Danskundervisningen foregår som i klasseværelset – bare virtuelt. Du kan både se og høre underviseren, kan selv række hånden op, tale og lave gruppearbejde med andre på samme danskniveau som dig. Du skal derfor ikke møde op på skolen, men kan logge på lige der fra, det passer dig. Det kan være fra dit arbejde, derhjemme eller måske fra din ferie. Danskundervisningen ligger fast 1-2 gange om ugen.

Udover dine faste online-undervisningsdage øver du hjemmefra med øvelser i fx dansk grammatik, udtale og ordforråd, som din underviser har forberedt netop til dig. Din underviser giver dig feedback på dine øvelser og opgaver, så du hurtigt blive bedre og bedre til at lære dansk.

For at kunne deltage på danskkurset skal du have ret til Danskuddannelse og betale 2000 kr. i depositum.

Fleksibilitet og kvalitet på samme tid

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

 • En fast underviser, der kender dine behov
 • Klassekammerater, som du kan netværke med
 • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Fordele ved at lære dansk online

 • Du får alle fordelene ved traditionel danskundervisning i en klasse – blot mere fleksibelt
 • Du lærer dansk udtale, læsning og skrivning
 • Du har en fast underviser, som kender dig og dine mål
 • Du kan øve dig derhjemme med tilpassede onlineøvelser i dansk, når det passer dig
 • Du får feedback fra din underviser på alle dine opgaver, så du kan blive endnu bedre til at tale og skrive dansk
 • Du lærer om dansk kultur, historie og samfund

For at deltage
skal du

 • Have en computer med internetadgang

 • Have ret til danskuddannelse
 • Kunne fremmøde på et af vores sprogcentre til forsamtale og modultest
 • Betale 2000 kr. i depositum
 • Være indstillet på at lære en masse dansk

Tilmeld dig Online Danskuddannelse hos UCplus

Tilmeld dig Online Dansk-uddannelse hos UCplus

Vi kontakter dig inden for 2-5 hverdage og inviterer dig til en forsamtale på et af vores sprogcentre.
Du kan også tilmelde dig via tlf: 44 87 01 66

Mere om Den Officielle Danskuddannelse

Mere om Den Officielle Dansk-uddannelse

Den Officielle Danskuddannelse (6)

Som ny borger i Danmark opfordres du til at lære dansk. De tre Danskuddannelser er det officielt udbudte program delt op i niveauer fra 1-3. Danskuddannelse 1 og 2 er opdelt i 6 moduler, som afsluttes med en test: Prøve i Dansk 1 (PD1) og Prøve i Dansk 2 (PD2). På Danskuddannelse 3 afslutter du efter modul 5 med Prøve i Dansk 3 (PD3). Du kan også tage et 6. modul på Danskuddannelse 3 og afslutte med Studieprøven, som giver dig adgang til at læse en dansksproget uddannelse i Danmark.

I de første 2 moduler på alle 3 Danskuddannelser fokuserer vi mest på de mundtlige færdigheder og på at gøre dig klar til at tale dansk på dit job og på din uddannelse. I de efterfølgende moduler bliver du gradvist bedre til at tale, læse, lytte og skrive på dansk.

Danskuddannelsen er den officielt udbudte danskundervisning til nye borgere i Danmark, som giver dig færdighederne til at klare dig i job, uddannelse og generelt som borger i Danmark. Det er vigtigt for at få en god start i landet. På alle niveauer fokuserer vi på det dansk, du har brug for. I din hverdag og på studie og job.

På Danskuddannelserne hos UCplus hjælper vi dig også i gang med at bruge de offentlige digitale platforme. Vi giver dig brugbar viden om dansk kultur, historie og arbejdsmarked, og du vil møde andre, nye borgere i Danmark, så du kan etablere et netværk.

Den Officielle Danskuddannelse hos UCplus er et tilbud til dig, der er voksen (+18 år). Du har ret til den Officielle Danskuddannelse i op til 42 måneder (3 ½ år) inden for en femårsperiode. Femårsperioden begynder, når du ankommer til Danmark. Du skal have opholdstilladelse og fast, lovligt ophold i Danmark.

Det kræves ikke, at du har noget kendskab til det danske sprog inden Danskuddannelse 1, 2 eller 3 påbegyndes.

Hvis du ikke længere har ret til den Officielle Danskuddannelse, har du mulighed for selv at betale for et danskmodul. Kontakt UCplus på 44 87 01 66 for at høre nærmere om prisen.

Du kan også blive bedre til dansk gennem vores FVU-danskkurser (Forberedende voksenundervisning).

Du kan lære dansk i UCplus’ lokaler i København, SkovlundeGreveRingkøbing-Skjern, Silkeborg, Sønderborg og Tønder samt på en række uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser.

Vi har hold som består af en kombination online-undervisning og klasseundervisning dag, aften og weekend.

Du kan også læse uddannelsen 100% online.

Det vælger du efter din forsamtale.

Udfyld tilmelding
Du udfylder din tilmelding her på siden.

Vi kontakter dig
Indenfor 2-5 hverdage efter din tilmelding, ringer vi til dig. Vi booker tid til en forsamtale og vejleder dig i indbetaling af depositum.

Indbetal depositum
Senest til forsamtalen betales depositum på 2000 kr. for at deltage på Danskuddannelsen. Depositum kan refunderes, når du har bestået modultest.

Forsamtale
Forsamtalen foregår på en af UCplus Dansk lokationer. Til samtalen taler vi om din baggrund og afklarer hvilket niveau, du skal starte på. Vi finder også et hold til dig, som passer med dine ønsker for sted og tidspunkt.

Modtag velkomst e-mail
Efter forsamtalen modtager du en velkomst e-mail, hvor du kan se din startdato, tidspunkt og lokation.

Selvforsørgende skal betale et depositum på 2000 kr. ved start på danskuddannelsen. Det fulde beløb refunderes, når du gennemfører modulet og afslutter med modultest eller afsluttende danskprøve inden for den fastsatte periode.

Hvis du ikke gennemfører modulet inden for den fastsatte periode, mister du hele dit depositum på 2.000 kr., og du bliver bedt om at betale et nyt depositum, hvis du vil begynde på det efterfølgende modul.

Ovenstående regler gælder på alle sprogskoler, og UCplus forvalter således reglerne på vegne af din kommune. Det betyder, at vi ikke har mulighed for selvstændigt at træffe beslutning om tilbagebetaling af depositum.

Au pair og familiesammenførte er fritaget for at betale depositum, men det er altid din kommune som afgør, om du skal betale depositum i henhold til lovgivningen.

Herunder kan du se hvor lang tid du forventes at bruge pr. modul samt tidsrammen for, hvornår du fortaber dit depositum.

Sådan gennemfører du din uddannelse med et godt resultat

UCplus ønsker, at du gennemfører din uddannelse med et godt resultat, og vi håber derfor, at du har lyst og mulighed for at gøre den nødvendige indsats. Vi anbefaler, at du deltager aktivt i undervisningen i klassen, og at du laver alt det hjemmearbejde, som du får af din underviser. Hvis du er forhindret i at møde til undervisningen en enkelt gang, vil vi selvfølgelig bede dig melde afbud, og hvis du er nødt til at være væk fra undervisningen flere gange, kan din underviser anbefale dig noget ekstra hjemmearbejde.

Du skal være opmærksom på, at længerevarende fravær, kan betyde, at du mister dit depositum. Hvis du er nødt til at være fraværende i en længere periode, vil vi anbefale dig at kontakte vores administration, så vi kan hjælpe dig med at planlægge bedst muligt i forhold til dit uddannelsesforløb.


Vi vil altid gerne være fleksible

Hvis du ønsker at skifte undervisningstidspunkt eller -dag, vil vi bede dig kontakte vores administration, så vil vi forsøge at finde et andet tidspunkt eller en anden dag, der passer dig bedre,


Modultest

Hvert undervisningsmodul afsluttes med en modultest, som kan være mundtlig, skriftlig eller både mundtlig og skriftlig afhængig af modulet. Du aftaler med din underviser, når du er klar til at gå til modultest. Det er UCplus’ undervisere, som afholder modultesten efter ministeriets retningslinjer.

Modultesten planlægges på det enkelte hold, og den afholdes altid fysisk i UCplus’ lokaler, også selvom du deltager på et onlinehold.

Lær dansk på alle vores sprogcentre

Vi tilbyder også alle niveauer af den officielle Danskuddannelse på vores sprogcentre i København, Greve, Silkeborg, Ringkøbing, Sønderborg og Tønder samt på en lang række uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om det lige her.

Online danskundervisning hjælper Tahereh i en travl hverdag

Online danskundervisning hjælper Tahereh i en travl hverdag

Som international forsker og mor til en toårig dreng har iranske Tahereh en travl hverdag. Men hun er rigtig glad for at bo i Danmark, og hun er fast besluttet på at lære dansk, så hun kan snakke med sin søn, som lærer dansk i sin daginstitution, og så hun kan begå sig ordentligt i Danmark. For at få tid til det hele, er hun på et af UCplus’ online danskhold, det giver hende nemlig den fleksibilitet, hun har brug for.

læs mere

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies