Sommerskole i København 2023

Bliv bedre til dansk og lær København at kende

Sommerskole i København 2023

Bliv bedre til dansk og lær København at kende

Vil du blive bedre til eller lære dansk i din sommerferie?

Start danskundervisning i juli måned. Deltag på sommerskole i København og forbedre dit dansk, mens du lærer København at kende.

Vores sommerundervisning er både for begyndere og erfarne, som vil forbedre deres danskevner – mens de har det sjovt.

Vi fokuserer på udtale og giver dig masser af øvelser og tips til, hvordan du nemmest kommer i gang med at bruge dansk i hverdagen. Det er den bedste genvej til at få en god start i Danmark.

Undervisningen starter i uge 26 eller 27 med undervisning to gange om ugen enten på vores sprogcenter i Gyldenløvsgade 11 i København V 1600 eller på Teams.

Sommerskolen er gratis med et depositum på 2000 kr., hvis du har ret til Danskuddannelsen. 

Gratis mobilabonnement
Når du er tilmeldt og aktiv på Danskuddannelsen hos UCplus, kan du få stillet et gratis mobilabonnement med 15 GB data og ubegrænset tale til rådighed. Du er først tilmeldt, når du har betalt depositum (2000 kr.).

 

Mere om sommerskole i København

Summerschool - DA (3)

Selvforsørgende skal betale et depositum på 2000 kr. ved start på danskuddannelsen. Det fulde beløb refunderes, når du gennemfører modulet og afslutter med modultest eller afsluttende danskprøve inden for den fastsatte periode.

Hvis du ikke gennemfører modulet inden for den fastsatte periode, mister du hele dit depositum på 2.000 kr., og du bliver bedt om at betale et nyt depositum, hvis du vil begynde på det efterfølgende modul.

Ovenstående regler gælder på alle sprogskoler, og UCplus forvalter således reglerne på vegne af din kommune. Det betyder, at vi ikke har mulighed for selvstændigt at træffe beslutning om tilbagebetaling af depositum.

Au pair og familiesammenførte er fritaget for at betale depositum, men det er altid din kommune som afgør, om du skal betale depositum i henhold til lovgivningen.

Herunder kan du se hvor lang tid du forventes at bruge pr. modul samt tidsrammen for, hvornår du fortaber dit depositum.

Sådan gennemfører du din uddannelse med et godt resultat

UCplus ønsker, at du gennemfører din uddannelse med et godt resultat, og vi håber derfor, at du har lyst og mulighed for at gøre den nødvendige indsats. Vi anbefaler, at du deltager aktivt i undervisningen i klassen, og at du laver alt det hjemmearbejde, som du får af din underviser. Hvis du er forhindret i at møde til undervisningen en enkelt gang, vil vi selvfølgelig bede dig melde afbud, og hvis du er nødt til at være væk fra undervisningen flere gange, kan din underviser anbefale dig noget ekstra hjemmearbejde.

Du skal være opmærksom på, at længerevarende fravær, kan betyde, at du mister dit depositum. Hvis du er nødt til at være fraværende i en længere periode, vil vi anbefale dig at kontakte vores administration, så vi kan hjælpe dig med at planlægge bedst muligt i forhold til dit uddannelsesforløb.


Vi vil altid gerne være fleksible

Hvis du ønsker at skifte undervisningstidspunkt eller -dag, vil vi bede dig kontakte vores administration, så vil vi forsøge at finde et andet tidspunkt eller en anden dag, der passer dig bedre,


Modultest

Hvert undervisningsmodul afsluttes med en modultest, som kan være mundtlig, skriftlig eller både mundtlig og skriftlig afhængig af modulet. Du aftaler med din underviser, når du er klar til at gå til modultest. Det er UCplus’ undervisere, som afholder modultesten efter ministeriets retningslinjer.

Modultesten planlægges på det enkelte hold, og den afholdes altid fysisk i UCplus’ lokaler, også selvom du deltager på et onlinehold.

Sommerundervisning udbydes to gange om ugen fra uge 26 eller 27:
Morgen tirsdag og torsdag (09.00-11.35) eller aften tirsdag og torsdag (17.00-19.35)

Undervisningen foregår i vores sprogcenter på Gyldenløvsgade 11, 1600 København V.
Du kan også deltage online via Teams.

Den Officielle Danskuddannelse hos UCplus er et tilbud til dig, der er voksen (+18 år). Du har ret til den Officielle Danskuddannelse i op til 42 måneder (3 ½ år) inden for en femårsperiode. Femårsperioden begynder, når du ankommer til Danmark. Du skal have opholdstilladelse og fast, lovligt ophold i Danmark.

Det kræves ikke, at du har noget kendskab til det danske sprog inden Danskuddannelse 1, 2 eller 3 påbegyndes.

Du kan også blive bedre til dansk gennem vores FVU-danskkurser (Forberedende voksenundervisning).

Tilmeldingen til UCplus’ sommerskole er lukket for i år. Vi ses til næste år.

Tilmeldingen til UCplus’ sommerskole er lukket for i år. Vi ses til næste år.

Fordele ved at deltage 

  • Du lærer dansk udtale, læsning og skrivning
  • Du har en fast underviser, som kender dig og dine mål
  • Du kan øve dig derhjemme med tilpassede onlineøvelser i dansk, når det passer dig
  • Du får feedback fra din underviser på alle dine opgaver, så du kan blive endnu bedre til at tale og skrive dansk
  • Du lærer mere om Købehavn
  • Du udvider dit netværk i Danmark

For at deltage
skal du

  • Have ret til Danskuddannelse
  • Kunne fremmøde på et af vores sprogcentre til forsamtale og modultest
  • Betale 2000 kr. i depositum
  • Være indstillet på at lære en masse dansk

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies