PD3-hold

PD3-hold forbereder dig til Prøve i Dansk 3, der er den afsluttende prøve på Danskuddannelse 3. Prøven tester på det europæiske B2-niveau og er et af kravene for at kunne søge statsborgerskab og familiesammenføring. På holdene arbejder vi systematisk med det dansk, som eksamensopgaverne kræver.

PD3-hold (3)

Det kan alle, der har bestået modul 4 på Danskuddannelse 3 , eller som har lært dansk på samme niveau, mundtligt og skriftligt, kan deltage på PD3 hold.
Danskuddannelse 3 er for folk, der er vant til at gå i skole, og det betyder blandt andet, at man skal aflevere skriftligt hjemmearbejde hver uge.

Nye hold starter august 2021. 

Daghold
Dage: Onsdag & fredag eller tirsdag & torsdag
Tid: 9.00 – 11:35
Sted: International House, Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.) eller Nørregade 27, København (ved Nørreport st.)

Aftenhold 
Dag: Mandag
Tid: 17.00-20.30
Sted: International House, Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.) eller Nørregade 27, København (ved Nørreport st.)

100% online
Selvstændige øvelser med individuel feedback og vejledning

Onlineøvelser
Materialet ligger på moodle.basby.dk – du får login, når du har betalt depositum. Det kan du gøre her.

 

Undervisningen er gratis, hvis du har ret til danskundervisning. Du skal i så fald betale 2000 kr. i depositum, som tilbagebetales, når du består modultesten.

Hvis du ikke har ret til danskundervisning, er prisen, inklusiv eksamen, 6000 kroner. Det gælder også, hvis du vil studere fra udlandet.

Du kan betale depositum her.

Vil du være kursist på PD3-hold?

Tilmelding

Tilmeld dig PD3-hold, så kontakter vi dig inden for 2-5 hverdage.

Du kan også tilmelde dig via tlf:
44 87 01 66​