Sprogcenter Greve

UCplus Sprogcenter Greve finder du 500 meter fra Hundige Station på Frydenhøj Allé 73 i Greve. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage.

Hos Sprogcenter Greve tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for både Den Ministerielle Danskuddannelse og FVU Dansk, – Engelsk og – Matematik.

Vores dygtige undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Adresse

Frydenhøj alle 73, 2670 Greve
500 meter fra Hundige Station

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

Åbningstider i receptionen

Mandag: 8.30-15.30

Tirsdag: 8.30-15.30

Onsdag: 8.30-15.30

Torsdag: 8.30-15.30

Fredag: 8.30-15.00

Vores undervisere

Vi har 14 undervisere i Sprogcenter Greve, som underviser på tværs af Danskuddannelse og FVU.

Alle vores DU undervisere enten har, eller er i gang med at læse, en bachelor i sprog og masteruddannelse i Dansk som andet sprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

Undervisningen

I Greve Kommune er UCplus Sprogcenter Greve valgt som officiel udbyder af Danskuddannelse, men det betyder ikke, at du skal bo i Greve for at deltage i et kursus hos os. Vi har kursister fra hele Sjælland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer bedre med arbejdslivet at gå til undervisning i Greve.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt. 

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan møde det danske sprog uden for undervisningslokalet. 

Vi tilbyder også 100 % online-undervisning på udvalgte kurser.

Hold-tider

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag: 

Dag: 9.00-13.45

Aften:17.00-19.30.

Prøver

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året – i maj/juni og november/december.

Vi afholder prøverne i Greve, København og Farsø.
Du skal betale et gebyr for at gå op til Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven.
PD1, PD2, PD3 og Studieprøven er selvfølgelig gratis for kursister på UCplus.

Sprogværksted

Hos Sprogcenter Greve har vi et sprogværksted med plads til 20 kursister. Værkstedet er en gratis service som kan bruges af alle tilmeldte kursister. En af vores dygtige underviser vil stå klar til hjælpe dig videre med det, du har brug for.

Åbningstider:
Lørdag: 9.00-13.00

Mad og Drikke

Vi har køkken til rådighed for alle kursister. Ti minutters gang fra Sprogcenter Greve finder du Waves Shopping Center med masser af indkøbsmuligheder, sandwichbarer og caféer. 

Arrangementer

Ingen planlagte arrangementer.