Sprogcenter Greve

Danskundervisning 500 meter fra Hundige station

UCplus sprogcenter Greve

UCplus Sprogcenter Greve finder du 500 meter fra Hundige Station på Frydenhøj Allé 73 i Greve. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage.Hos Sprogcenter Greve tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for både Den Ministerielle Danskuddannelse og FVU Dansk og -Matematik.

Vores dygtige undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Mere om sprogcenter Greve

Sprogcenter Greve (9)

Frydenhøj alle 73, 2670 Greve
500 meter fra Hundige Station

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

mandag: 08.30–15.00

tirsdag: 08.30–18.00

onsdag: 08.30–15.00

torsdag: 08.30–15.00

fredag: 08.30–15.00

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

 

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Greve Kommune er UCplus Sprogcenter Greve valgt som officiel udbyder af Danskuddannelse, men det betyder ikke, at du skal bo i Greve for at deltage i et kursus hos os. Vi har kursister fra hele Sjælland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer bedre med arbejdslivet at gå til undervisning i Greve.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan møde det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi tilbyder også 100 % online-undervisning på udvalgte kurser.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Hos Sprogcenter Greve har vi et sprogværksted med plads til 20 kursister. Værkstedet er en gratis service som kan bruges af alle tilmeldte kursister. En af vores dygtige undervisere vil stå klar til hjælpe dig videre med det, du har brug for.

Åbningstider:
Lørdag: 9.00-13.00

Vi har køkken til rådighed for alle kursister. Ti minutters gang fra Sprogcenter Greve finder du Waves Shopping Center med masser af indkøbsmuligheder, sandwichbarer og caféer.

Ingen planlagte arrangementer.

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om online danskundervisning lige her.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies