Dansk- og SOSU-forløb

Forberedende forløb til SOSU-skolen

Bliv klar til SOSU-uddannelsen og en fremtid som SOSU-hjælper eller SOSU-assistent med dette forberedende forløb hos UCplus i Greve. Forløbet indeholder 18 timers brancherettet dansk og matematik via FVU (Forberedende voksenundervisning) og 15 timers ugentlig praktik hos et lokalt plejecenter. Efter forløbet er du klar til at søge om optagelse på en SOSU-skole.

Dansk- og SOSU-forløb i Greve (6)

Dansk og SOSU-forløbet er for dig, der har lyst til en fremtid i plejesektoren. Forløbet giver dig færdighederne til at blive optaget på en SOSU-skole.

Undervisningen foregår hos UCplus i Greve onsdag, torsdag og fredag (dagtimer), og praktikken er på lokale plejecentre (dog ikke i øjeblikket grundet Covid-19).

For at blive optaget skal du være:

  • motiveret
  • rimelig god til dansk
  • i gang med de sidste moduler på Danskuddannelse 2 eller 3 eller have bestået Prøve i Dansk 2 eller 3 (PD2 / PD3)

Et forløb kan vare op til 4 x 13 uger, hvor du bliver opkvalificeret til at blive optaget på en SOSU-skole. Forløbets varighed baseres på dit individuelle niveau. Det kortlægger vi sammen med dig.

Forløbet kombinerer praktik, faglig træning, matematik og brancherettet dansk via FVU (Forberedende voksenundervisning).

Vi har løbende optag.

Når du har tilmeldt dig her på siden, ringer vi til dig og inviterer dig til en samtale. Til samtalen taler vi om din baggrund og kvalifikationer og hjælper dig i gang på SOSU-forløbet.

Vil du være kursist på Dansk- og SOSU-forløb?

Tilmeld dig Dansk- og SOSU-forløbet her, så kontakter vi dig inden for 2-5 hverdage.

Kontakt
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:
Hanne Nøhr Krogen
Email: hk@ucplus.dk