Sprogcenter
Ringkøbing-Skjern

Danskundervisning gennem Danskuddannelse og FVU

Sprogcenter
Ringkøbing-Skjern

Danskundervisning gennem Danskuddannelse og FVU

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern finder du på Vasevej 24 B, 6950 Ringkøbing. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage.

Hos Sprogcenter Ringkøbing-Skjern tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for Danskuddannelse. Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Mere om sprogcenter Ringkøbing-Skjern

Sprogcenter Ringkøbing-Skjern (7)

mandag: 08.00–15.00

tirsdag: 08.00–15.00

onsdag: 08.00–15.00

torsdag: 08.00–17.00

fredag: 08.00–12.00

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern
Vasevej 24B
6950 Ringkøbing

Ser rutevejledning her

Lav rejseplan her.

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Ringkøbing-Skjern Kommune er UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern valgt som officiel udbyder af Danskuddannelsen. Det betyder ikke, at du skal bo i Ringkøbing-Skjern for at deltage i et kursus hos os. Vi modtager kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer med arbejdslivet at gå til undervisning i Ringkøbing.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om online danskundervisning lige her.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies