Sprogcenter
Ringkøbing-Skjern

Danskundervisning gennem Danskuddannelse og FVU

Sprogcenter
Ringkøbing-Skjern

Danskundervisning gennem Danskuddannelse og FVU

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern finder du på Vasevej 24 B, 6950 Ringkøbing. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage.

Hos Sprogcenter Ringkøbing-Skjern tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for Danskuddannelse. Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Mere om sprogcenter Ringkøbing-Skjern

Sprogcenter Ringkøbing-Skjern (7)

mandag: 08.00–15.30

tirsdag: 08.00–15.30

onsdag: 08.00–15.30

torsdag: 08.00–15.30

fredag: 08.00–15.30

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern
Vasevej 24B
6950 Ringkøbing

Ser rutevejledning her

Lav rejseplan her.

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Ringkøbing-Skjern Kommune er UCplus Sprogcenter Ringkøbing-Skjern valgt som officiel udbyder af Danskuddannelsen. Det betyder ikke, at du skal bo i Ringkøbing-Skjern for at deltage i et kursus hos os. Vi modtager kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer med arbejdslivet at gå til undervisning i Ringkøbing.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om online danskundervisning lige her.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

UCplus i Tønder – et unikt sprogcenter i vækst

UCplus i Tønder – et unikt sprogcenter i vækst

I det sydvestlige hjørne af Danmark finder vi UCplus Sprogcenter Tønder. Centeret blev indviet af Tønder Kommunes borgmester den 5. januar med 250 kursister. Nu, blot 3 måneder senere, er der allerede kommet 100 nye kursister til, og medarbejderstaben er blevet udvidet for at kunne følge med tilstrømningen af de nye kursister.

læs mere
At blive god til dansk er alfa og omega hos Alfa Laval

At blive god til dansk er alfa og omega hos Alfa Laval

Hos den globale virksomhed Alfa Laval er arbejdssproget engelsk. Ikke desto mindre har virksomheden igennem de sidste 1,5 år givet deres udenlandske medarbejdere muligheden for at lære dansk i arbejdstiden. Det handler om trivsel og fastholdelse, for når medarbejderne kan begå sig på dansk i det daglige, så stiger deres lyst til at blive i Danmark.

læs mere
Cookies