Dansk for skandinaver

Taler du flydende svensk eller norsk, så er dette kursus skræddersyet til dig, der gerne vil lære eller bare blive endnu bedre til dansk. Kurset er også for dig, der som islænding har lært dansk, og selvfølgelig også for dig, der er svensktalende finne.

Kurset foregår online og på UCplus Sprogcenter København i International House.

Dansk for skandinaver

Du skal kunne tale flydende svensk, norsk, have lært dansk som islænding eller være svensktalende finne.

I første del af kurset (modul 4) fokuserer vi på de væsentlige forskelle mellem dansk og norsk/svensk, og du lærer at kommunikere i dagligdagssituationer (i tale og på skrift). Ikke mindst vil du få styr på den danske udtale.

I anden del af kurset (modul 5) diskuterer vi samfundsmæssige og kulturelle emner (med afsæt i Danmark), og du lærer at udtrykke dig (mere) nuanceret på dansk i tale og på skrift. Kurset klæder dig godt på til at kunne fungere på dansk på jobbet eller studiet.

Du kommer igennem Danskuddannelse 3 modul 4 og 5. Kurset afsluttes med PD3 eksamen.

Kurset er gratis for dig der har ret til Danskuddannelse, der skal dog betales et depositum på 2000 kr., som du får tilbage ved kursets afslutning, når du består eksamen.

Hvis du ikke har ret til danskundervisning, er prisen, inklusiv eksamen, 6000 kroner. Det gælder også, hvis du vil studere fra udlandet.

Du kan betale depositum her.

Nye hold starter februar 2021

Kurset starter d. 9 februar 2021 og kører til og med PD3 eksamen i juni 2021.

Undervisningen er online mandage og med fysisk fremmøde onsdage hos UCplus Sprogcenter København, International House. Begge dage kl. 17-00-19.35.

Previous

Next

Vil du være kursist på dansk for skandinaver?

Tilmelding

Tilmeld dig Dansk for skandinaver så kontakter vi dig inden for 2-5 hverdage.

Du kan også tilmelde dig via tlf:
44 87 01 66​