Sprogcenter Skovlunde

Dansk- og chaufføruddannelsen og FVU Danskkurser

UCplus Sprogcenter Skovlunde

UCplus Sprogcenter Skovlunde finder du 2 km fra Herlev Station på Mileparken 12 A, 2740 Skovlunde. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage.

Hos Sprogcenter Skovlunde tilbyder vi Dansk- og Chaufføruddannelsen, som er et brancherettet danskkursus, der kan tages gennem Danskuddannelsen og FVU Dansk, Engelsk og Matematik.

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem brancherettet danskundervisning af høj kvalitet. Lær dansk med et kursus i dansk fra UCplus Dansk.

 

Mere om sprogcenter Skovlunde

Sprogcenter Skovlunde (Mileparken) (6)

UCplus Sprogcenter Skovlunde
Mileparken 12 A
2740 Skovlunde

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

mandag: 08.00–15.30

tirsdag: 08.00–15.30

onsdag: 08.00–15.30

torsdag: 08.00–15.30

fredag: 08.00–15.00

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

Hos sprogcenter Mileparken har vi kursister fra hele Sjælland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer bedre med arbejdslivet at gå til undervisning i Mileparken.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasseundervisningen med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi tilbyder også 100 % online undervisning på udvalgte forløb.

Vi har kantine til rådighed for alle kursister. Få minutters gang fra Mileparken finder du også forskellige indkøbsmuligheder.

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om online danskundervisning lige her.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies