UCplus afdeling Sønderborg

Danskundervisning på virksomheder og institutioner og FVU Danskkurser

UCplus afdeling Sønderborg

Danskundervisning på virksomheder og institutioner og FVU Danskkurser

UCplus afdeling Sønderborg​

UCplus afdeling Sønderborg finder du på Videnspark Alsion 2, 2. Sal i 6400 Sønderborg.

Vi underviser i Online FVU Dansk trin 1-4 og i den officielle Danskuddannelse hos virksomheder og på institutioner. Det gør vi bl.a. på SDU Sønderborg, SDU Esbjerg og AAU Esbjerg.

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Mere om sprogcenter Sønderborg

Sprogcenter Sønderborg (6)

Sprogcenter Sønderborg
Videnspark Alsion 2
6400 Sønderborg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

mandag: 11.30–14.00

tirsdag: 11.30–14.00

onsdag: 13.30–15.00

torsdag: 11.30–14.00

fredag: Lukket

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

Vores dygtige undervisere Sønderborg underviser på tværs af Danskuddannelse og FVU. Alle vores DU-undervisere har en bachelor i sprog  og uddannelsen i Dansk som andet sprog. Samtidig har de mange års erfaring med at undervise i branchespecifikt dansk og dansk for internationale studerende. Det sikrer dig en høj kvalitet og dansk, du kan bruge til noget.

I vores afdeling i Sønderborg har vi online kursister fra hele Jylland og Fyn og kursister på uddannelsesinstitutioner og i virksomheder i Sønderborg og Esbjerg.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasseundervisningen hos vores samarbejdspartnere med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Kontakt:

Telefon: +45 31 18 31 89

Email: maca@ucplus.dk 

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om vores online danskundervisning.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies