UCplus Sprogcenter Sønderborg

Danskundervisning gennem Danskuddannelse

UCplus Sprogcenter Sønderborg

Danskundervisning gennem Danskuddannelse

UCplus Sprogcenter Sønderborg​

På UCplus Sprogcenter Sønderborg underviser alle niveauer af den officielle Danskuddannelse 1, 2 og 3. Uddannelsen er gratis, og den er planlagt i forhold til den europæiske referenceramme (CEFR). Vi tilbyder undervisning på vores sprogcenter i Sønderborg, online og hos virksomheder og på uddannelsesinstitutioner. Det gør vi bl.a. på SDU Sønderborg, SDU Esbjerg og AAU Esbjerg.

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte vores administration i Sønderborg på +45 31 18 31 89 eller soenderborg@ucplus.dk

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Mere om sprogcenter Sønderborg

Sprogcenter Sønderborg (6)

UCplus Sprogcenter Sønderborg
Sundsmarkvej 12
6400 Sønderborg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

Sprogcenter afdeling Sønderborg
Videnspark Alsion 2
6400 Sønderborg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

Mandag: 8-17
Tirsdag: 8-14
Onsdag: 8-14
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-12
Lørdag-Søndag: Lukket

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andet sprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Sønderborg Kommune er UCplus Sprogcenter Sønderborg valgt som den officielle udbyder af danskuddannelsen.

Vi tilbyder undervisning både dag og aften alle ugens dage, samt lørdag formiddag. Undervisningen finder sted i vores lokaler centralt beliggende i byen og på vores mange onlinehold. Så det er altid muligt at finde et hold, som passer netop dig.

Undervisningen er tilrettelagt, så den passer til dit niveau, og du har en fast underviser, som følger dit hold frem til modultest. Et fællestræk er, at vi har stort fokus på at styrke dit sprog – mundtligt og skriftligt – og undervise i det dansk, som du har brug for i din hverdag både professionelt og socialt.

Undervisningen sikrer, at du kan bruge dansk i din hverdag, får kendskab til dansk kultur og består modultest og den afsluttende prøve indenfor den afsatte tidsperiode.

UCplus arrangerer ekskursioner og arrangementer, hvor du kan netværke og får mulighed for at bruge dit dansk uden for undervisningslokalet

Vi tilbyder danskuddannelse i Sønderborg Kommune med undervisning centralt i Sønderborg, og du kan deltage i danskuddannelse hos os uanset, hvor du bor. Nogle bor der, mens andre arbejder tæt på, så det passer med deres arbejdsliv at gå til undervisning i Sønderborg.

Du er altid velkommen til at kontakte vores administration i Sønderborg på +45 31 18 31 89 eller soenderborg@ucplus.dk

Du er også velkommen til at kontakte Sprogcenterchef Isabella Farnleitner på +45 53 63 21 76 eller if@ucplus.dk


Isabella Farnleitner
Sprogcenterchef, Sønderborg

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies