Sprogcenter Sønderborg

UCplus afdeling Sønderborg finder du på Videnspark Alsion 2, 2. Sal i 6400 Sønderborg.

Vi underviser i Online FVU Dansk trin 1-3. Vi underviser også i Den Ministerielle Danskuddannelse hos virksomheder og på institutioner. Det gør vi bl.a. på EASV Sønderborg og Esbjerg og på SDU Sønderborg,

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Sprogcenter Sønderborg (6)

Sprogcenter Sønderborg
Videnspark Alsion 2
6400 Sønderborg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

Åbningstider i reception

Mandag: 11.30-14.00
Tirsdag: 11.30-14.00
Onsdag: 11.30-14.00
Torsdag: 11.30-14.00
Fredag: Lukket

Vores dygtige undervisere Sønderborg underviser på tværs af Danskuddannelse og FVU. Alle vores DU-undervisere har en bachelor i sprog  og uddannelsen i Dansk som andet sprog. Samtidig har de mange års erfaring med at undervise i branchespecifikt dansk og dansk for internationale studerende. Det sikrer dig en høj kvalitet og dansk, du kan bruge til noget.

I vores afdeling i Sønderborg har vi kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder eller studerer tæt på.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasseundervisningen hos vores samarbejdspartnere med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vores onlineforløb kan du deltage på fra hele landet. (Undtaget Københavns Kommune)

Kontakt:

Telefon: +45 31 18 31 89

Email: mkr@ucplus.dk 

Kurser i Sønderborg

Kurser for virksomheder