Dansk- og SOSU-forløb

Forberedende danskforløb via FVU i Greve til SOSU-skolen

Dansk- og SOSU-forløb

Forberedende danskforløb via FVU i Greve til SOSU-skolen 

Forbered dig til SOSU-skolen med et forløb i dansk

Hvis du gerne vil uddanne dig til enten SOSU-hjælper eller SOSU-assistent, men du ikke har en 9. klasses afgangsprøve med 02 i dansk og matematik, så kan du starte på FVU (Forberedende Voksen Undervisning) hos UCplus i Greve. Du vil blive undervist i dansk og matematik, og du vil slutte af med en trinprøve, der vil give dig adgang til at søge ind på en SOSU-skole. Du vil også få relevant undervisning inden for SOSU-området, så du føler, at du ved noget om SOSU-arbejdet, inden du starter på en SOSU-skole. 

Du vil også blive tilbudt at komme ud i en ”snusepraktik” – et forløb på ca. 10 uger, hvor du vil følge en færdiguddannet SOSU-hjælper eller SOSU-assistent. 

 

Mere om Dansk- og SOSU-forløbet i Greve

Dansk- og SOSU-forløb i Greve (6)

Det er til dig, der gerne vil arbejde enten på et plejehjem eller i hjemmeplejen som SOSU-hjælper eller SOSU-assistent. 

Du vil blive undervist hos UCplus i Greve, og inden du kan starte, bliver du testet i dansk og matematik, så vi kan vurdere hvilket trin, du skal starte. Der er fire trin i alt, og det er trin 1, trin 2, trin 3 og trin 4. Undervisning er om dagen i tidsrummet 9.00-15.00. Vi finder sammen ud af, hvornår og hvor du skal i praktik på et plejehjem. 

Du skal kunne tale dansk og kunne skrive på dansk.

Du skal være i gang på de sidste moduler på Danskuddannelse 2 eller 3 – eller have bestået prøve i Dansk 2 eller 3 (PD2 / PD3). 

Et forløb kan vare op til 4 x 13 uger, hvor du bliver opkvalificeret til at blive optaget på en SOSU-skole. Forløbets varighed baseres på dit individuelle niveau. Det kortlægger vi sammen med dig.

Forløbet kombinerer praktik, faglig træning, matematik og brancherettet dansk via FVU (Forberedende voksenundervisning).

Der er løbende optag. Når vi har fundet ud af på hvilket trin, du skal gå på, kan du starte 

Når du har tilmeldt dig her på siden, bliver du ringet op og inviteret til en samtale. Til samtalen taler vi med dig om, hvad du har lavet før, og hvilke ønsker du har, og hvis du og underviseren bliver enige om, at det vil være en god idé for dig at starte hos os, vil du blive testet i dansk og matematik. 

Tilmeld dig Dansk- og SOSU-forløb i Greve

Tilmeld dig Dansk- og SOSU-forløb i Greve

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:
Marie Prytz
Email: mpr@ucplus.dk

Lær dansk på alle vores sprogcentre

Vi tilbyder også alle niveauer af den officielle Danskuddannelse på vores sprogcentre i København, Greve, Silkeborg og Ringkøbing samt på en lang række uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om det lige her

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies