Sprogcenter Aarhus

​UCplus Sprogcenter Aarhus finder du på Øster Parkvej 15, 8270 Højbjerg. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler.

Hos Sprogcenter Aarhus tilbyder vi bl.a. FVU Danskkurser.  Vi underviser også i Den Ministerielle Danskuddannelse hos virksomheder og på institutioner

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Sprogcenter Aarhus (6)

UCplus Sprogcenter Aarhus
Øster Parkvej 15
8270 Højbjerg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

Mandag: 8.00-15.30

Tirsdag: 8.00-15.30

Onsdag: 8.00-15.30

Torsdag: 8.00-15.30

Fredag: 8.00-15.00

Receptionen er lukket mellem jul og nytår. Telefon 44 87 01 66 har åbent mellem 9.00-14.00 den 23., 27., 28., 29. og 30. december.

Vores dygtige undervisere i Sprogcenter Aarhus underviser på tværs af Danskuddannelse og FVU. Alle vores undervisere har en bachelor i Dansk og uddannelse i Dansk som andet sprog. Samtidig har de mange års erfaring med at undervise i branchespecifikt dansk og dansk for internationale studerende. Det sikrer dig en høj kvalitet og dansk, du kan bruge til noget.

Hos sprogcenter Aarhus har vi kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder eller studerer tæt på, så det passer bedre med hverdagen at gå til undervisning i Aarhus.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasseundervisningen med ekskursioner og arrangementer, så du kan møde det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi har kantine til rådighed for alle kursister. Få minutters gang fra Sprogcenter Aarhus finder du også forskellige indkøbsmuligheder.

Kurser i Aarhus

Kurser for virksomheder