Sprogcenter Aarhus

Danskundervisning på virksomheder og institutioner og FVU Danskkurser

UCplus Sprogcenter Aarhus​

UCplus Sprogcenter Aarhus finder du på Øster Parkvej 15, 8270 Højbjerg. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler.

Hos Sprogcenter Aarhus tilbyder vi bl.a. FVU Danskkurser. Vi underviser også i Den Ministerielle Danskuddannelse hos virksomheder og på institutioner.

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Mere om sprogcenter Aarhus

Sprogcenter Aarhus (6)

UCplus Sprogcenter Aarhus
Øster Parkvej 15
8270 Højbjerg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

mandag: 08.00–15.30

tirsdag: 08.00–15.30

onsdag: 08.00–15.30

torsdag: 08.00–15.30

fredag: 08.00–15.00

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Aarhus tilbyder vi både online danskundervisning og danskundervisning på uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi har kantine til rådighed for alle kursister. Få minutters gang fra Sprogcenter Aarhus finder du også forskellige indkøbsmuligheder.

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om vores online danskundervisning.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies