Danskundervisning – Lær og bliv god til dansk

Er du udlænding, fx udenlandsk statsborger, studerende på udveksling eller på anden måde ny i Danmark, så er danskundervisning en fremragende idé til at opnå eller forbedre dine danskkundskaber. Hos UCPlus Dansk har du mulighed for at lære og blive god til dansk –  og dermed åbne for en masse muligheder for dig selv.

Det giver god mening at tage et kursus i danskundervisning, hvis du er arbejdstager, studerende, medfølgende ægtefælle, grænsependler fra et EU/EØS-land eller au pair. 

Hvis du er i én af disse kategorier, kan du selv tage kontakt til et sprogcenter, hvor du med en henvisning fra kommunen kan blive tilbudt gratis danskundervisning. Hos UCPlus Dansk hjælper vi dig gerne med at blive god til sproget – blandt andet gennem vores danskuddannelser (DU1, DU2 og DU3).

I andre tilfælde, fx hvis du er flygtning, familiesammenført fra lande uden for EU/EØS og Schweiz eller er selvforsørgende og følger et program efter integrationsloven, så skal du ikke selv tage fat i et sprogcenter. Du kan derimod blive tilbudt danskuddannelse automatisk som en del af dit program. Det kan du læse mere om på Københavns Kommunes hjemmeside.

Hvordan lærer man dansk som international studerende?

Hvis du er international studerende – Det kan fx være, at du er på udveksling et semester eller tager en hel uddannelse i Danmark. I et sådan tilfælde kan du få gavn af at lære dansk. Det kan gavne dig i dit professionelle liv med job og karriere, men også i dit privatliv, hvor du lettere kan deltage i sociale aktiviteter med danskere. Dette vil gøre det lettere at føle sig hjemme og få nye venner og bekendtskaber i Danmark.

Hos UCPlus Dansk tilbyder vi dansk for internationale studerende via vores danskuddannelse. Det er en rigtig god start, der giver dig et godt fundament til at blive god til sproget. Det gør dig også klar til at arbejde i danske virksomheder samt giver dig fordele i forhold til sociale sammenhænge i Danmark.

Undervisning i dansk som voksen udlænding eller international studerende

Hvor kan voksne udlændinge lære dansk i København?

Voksne udlændinge i København kan lære dansk på et sprogcenter. På et af vores sprogcentre kan professionelle dansklærere give dig en god start på at lære sproget.

UCPlus Dansk er et sprogcenter med lokation i København (samt andre steder i landet), og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig i gang med at lære dansksproget. Vi har mange års erfaring med undervisning i dansk målrettet voksne udlændinge, der har bolig i Danmark.

For at få den bedste start i Danmark er det en god idé som at lære dansk. Det kan du gøre med vores danskundervisning, der får dig godt i gang med at lære sproget. For os gør det ikke noget, om du lige er flyttet til Danmark eller har boet her i mange år, så længe du gerne vil lære dansk. Vores DU1, DU2 og DU3 danskuddannelser tilbyder vi til alle slags udlændinge, og uddannelserne passer til forskellige niveauer.

Danskundervisning i København

Kan man lære dansk online?

Ja, man kan godt lære dansk online. Hos UCPlus Dansk kan du vælge at læse vores danskuddannelse 100% online, eller du kan vælge en kombination af online og fysisk fremmøde, hvilket for mange er en god mellemvej.

Hvad koster danskundervisning?

Det er gratis at få danskundervisning, såfremt du tilmelder dig efter d. 1. juli 2020. Dog skal du betale et depositum på 2.000 kr., før du kan starte. Dette gælder ikke for udlændinge, som er omfattet af et integrationsprogram eller au pairs.

Undervisning i København, Jylland samt andre steder i Danmark

Du kan lære dansk i UCplus’ lokaler i København, Skovlunde, Greve, Ringkøbing-Skjern og Silkeborg samt på en række uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Derudover kan du som nævnt også få undervisningen online.

Danskundervisning for virksomheder

Det er muligt som virksomhed at få danskundervisning til sine medarbejdere, så de får forbedret deres danskkompetencer. Danskundervisning på virksomheden har mange fordele, for eksempel kan det øge styrke fællesskabet og øge fastholdelsen i virksomheden. Hvis I ikke har lokalerne, så kan danskundervisningen foregå i vores landsdækkende sprogcentre eller 100% online. Tag eventuelt et kig på vores case med IT-virksomheden Shape.

Cookies