Lær dansk

Lær dansk i København, Aarhus, online og andre steder i Danmark

 

Vil du gerne lære dansk? Vi tilbyder både kurser og uddannelser i dansk. Du kan tilmelde dig både som nybegynder eller øvet, og det foregår i København, Aarhus samt andre dele af Danmark. På denne side kan du læse, hvordan vi kan hjælpe dig med at lære dansk. Du kan også læse om, hvad du kan bruge det danske sprog til.

 

Lær dansk med den officielle danskuddannelse

Med vores danskuddannelse kan du komme godt igang med at lære dansk. Du tager enten en DU1, DU2 eller DU3, som alle kan tages helt online eller sammen med klasseundervisning. Tag et kursus i dansk, og begynd at lære enten online eller på en af vores mange lokationer i Danmark.

Kontakt UCplus Dansk

Lær dansk i København

Hos UCPlus kan du lære dansk på forskellige lokationer i Danmark, herunder fire af dem som ligger i København. På alle lokationerne i København kan du lære dansk på alle niveauer. Her har vi undervisere med meget erfaring, som kan hjælpe dig med at nå i mål.

Vores lokationer i København:

 • København Centrum
  International House 2. Sal
  Gyldenløvesgade 11
  1600 Kbh K. | 300 meter fra Vesterport Station
 • Nørrebro
  Drejervej 15, 5th floor
  2400 Kbh N. | 300 meter fra Nørrebro Station
 • København Centrum (Vestergade)
  Vestergade 10
  1456 København | 300 meter fra Rådhuspladsen
 • København Centrum (Nørregade)
  Nørregade 31
  1165 Kbh K.
  Reception: Nørregade 27 | 300 meter fra Nørreport Station

Bliv bedre til dansk med FVU danskkursus

En FVU er en rigtig god måde at komme videre, hvis du allerede kan lidt dansk i forvejen. Det er gratis, og du lærer både at læse og skrive dansk på et højere niveau.

Er du international studerende?

For en international studerende har det mange fordele at lære og blive god til dansk. Det giver blandt andet flere muligheder med job, og det gør det nemmere at få venner i Danmark. Vi tilbyder et danskkursus for internationale studerende, hvor du kan lære dansk på et højt niveau. Du kan tage danskkurset online eller på dit studiested.

Lær dansk hurtigt med UCplus Express

Hvis du er i gang med DU3 (Danskuddannelse 3), så kan du med vores UCPlus Express lære og blive bedre til dansk hurtigt.

PD3-hold (Prøven i Dansk 3)

Bliv klar til Prøven i Dansk 3 med vores PD3-hold. Her lærer du det sidste dansk, der skal til for, at du kan bestå prøven. Den er særlig relevant, hvis du allerede er i gang med DU3 (Danskuddannelse 3).

Studieprøve-hold

Hvis du er i gang med DU3 (Danskuddannelse 3) og gerne vil bestå Studieprøven, så er dette en god mulighed for dig. Hvis du får lært dansk på et godt nok niveau til at bestå Studieprøven, så er du allerede godt på vej til at kunne klare et studie i Danmark.

Lær dansk til arbejde som chauffør eller SOSU

Vi tilbyder særkurser, hvor du kan lære dansk samtidig med, at du får kompetencer til et job som chauffør eller SOSU-assistent. Disse kurser giver dig mulighed for at lære sproget, samtidig med at du bliver klar til at få et godt arbejde i Danmark.

Lær dansk i Aarhus

Du kan lære dansk hos os i Aarhus, hvor vi tilbyder undervisning. Undervisningen er blandt andet danskkurser i vores dejlige, lyse lokaler. På lokationen i Aarhus tilbyder vi fx FVU Dansk med mere.

 • UCplus Sprogcenter Aarhus
  Øster Parkvej 15
  8270 Højbjerg

Andre lokationer, hvor du kan lære dansk hos UCPlus

Vi har også lokationer andre steder, hvor du kan lære dansk gennem kurser og uddannelse. Lokationerne kan du se nedenfor. Du kan vælge den lokation, der ligger tættest på dig – medmindre du selvfølgelig bare gerne vil tage et kursus online.

Sjælland:

 • København 
 • Skovlunde
 • Greve

Jylland og Fyn:

 • Farsø
 • Aarhus
 • Sønderborg
 • Ringkøbing-Skjern

Lær dansk online

På de fleste kurser, kan du lære dansk 100% online. Det giver dig mulighed for at sidde derhjemme og lære sproget. Samtidig er 100% online meget fleksibelt ift. til transporttid og din hverdag i øvrigt.. 

Hvem kan lære dansk?

Alle kan lære dansk og selv de skrappeste kan ofte blive bedre og selv de skarpeste til sproget kan ofte blive bedre.

Vores kurser i at lære dansk egner sig gerne til dig, der:

 • Kommer til Danmark i forbindelse med arbejde eller som medfølgende partner
 • For nyligt er flyttet til Danmark eller er på udvekslingsophold
 • Allerede kan sproget en smule og gerne vil lære dansk endnu bedre
 • Ønsker at blive klar til en prøve, såsom PD1, PD2 eller PD3
 • Ønsker at få et arbejde i Danmark, såsom chauffør eller SOSU samt mange flere jobs, hvor dansk er essentielt at kunne

Hvis du er udlænding, ønsker at bo i Danmark, skal studere her på udveksling eller lignende, så er vores kurser i dansk velegnede til dig. For de fleste udlændinge er det en god idé at lære og blive god til dansk, så man kan få en god start og tid i Danmark. Det styrker nemlig både arbejdsmulighederne samt mulighederne for at få venner og indgå i sociale sammenhænge. Uanset hvad, så er vi hos UCPlus glade for at hjælpe mennesker med at lære dansk, og vi vil gerne også hjælpe dig.

Kontakt os, og start med at lære dansk

Kontakt os, hvis du vil lære dansk. Hvis du har nogle spørgsmål som du mangler svar på, så kan du kontakte.
Så er du velkommen til at skrive til os her i kontaktformularen. Du kan også mulighed for at ringe til os på telefon 44 87 01 66 eller besøge os i et af vores 4 sprogcentre.

11 + 1 =

Cookies