Dansk i virksomheden

UCplus Dansk tilbyder gratis danskundervisning for udenlandske medarbejdere i virksomheder i Danmark gennem Danskuddannelse og FVU.

 

Vi stiller op i jeres virksomhed med dygtige undervisere, som koordinerer og gennemfører danskundervisning på dine medarbejderes niveau.

 

Fordelene ved danskundervisning på arbejdspladsen

 
  • Det er praktisk for medarbejderne, og det øger både deltagelse og engagement, som giver en bedre progression. Har I ikke lokaler til rådighed, kan undervisningen foregå på et af vores landsdækkende sprogcentre eller  100 % online.
     
  • Medarbejderne forbedrer deres danskkompetencer, og det bidrager til styrket fællesskab og fastholdelse.
     
  • Undervisningen kan tilpasses sprogbehovene i netop i jeres virksomhed. Vi har erfaring fra en lang række brancher som bl.a. chauffør-, service-, bygge- og it-branchen.
     
  • Vi kan hurtigt inddrage emner, som er vigtige for deres arbejdsgange, i undervisningen, når vi kender hinanden og er i huset.
     
  • Vi samarbejder tæt med jeres virksomhed om de igangværende hold, og vi kvalitetssikrer løbende. UCplus er ISO 9001-certificeret og ministeriel udbyder af Danskuddannelserne. Det er jeres garanti for god kvalitet.
     
  • Undervisningen kan afholdes i arbejdstiden. Det betyder, at der kan søges om godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste. Det vejleder vi også om. Læs mere om det her.

Er du interesseret i at høre mere om Dansk i virksomheden?

Udfyld dine kontaktoplysninger og vi kontakter dig inden for 5 hverdage.
Du kan også ringe til Chef for samarbejde og partnerskaber, Artur Ludvik Kolodny på tlf. 4080 7052.