Internationale studerende på DMJX prioriterer danskundervisning ved siden af krævende fuldtidsstudium

De internationale studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) er kun i Danmark i et halvt år. Alligevel prioriterer de at lære dansk ved siden af et travlt studie.

Xavier Lepetit, som er international koordinator på DMJX siger om samarbejdet mellem UCplus og DMJX:

Vi bruger UCplus til danskundervisning af vores internationale studerende, da det er den mest omkostningsfrie løsning for os og den mest effektive undervisning for vores studerende.

UCplus tager ejerskab over opgaven og har en proaktiv tilgang.  Kontakten til deres administration er nem og effektiv. Efter vi har aftalt tidspunkt og ugedage for undervisningen med UCplus, slipper vi opgaven og de overtager derfra.

Deres undervisningsform tiltaler vores unge studerende, der tilbagemelder meget positivt på de undersøgelser vi driver i slutningen af semestret. Det er lykkedes UCplus at fastholde eleverne på kurset hele semestret, og det er selvom vores studerende kun er i Danmark for et halvt år og har et krævende fuldtidsstudium som de også skal passe.

Vi vil blive ved med at bruge UCplus til vores danskundervisning og kan varmt anbefale det til andre institutioner.”

Hos UCplus er vi rigtigt glade for muligheden for, at møde fremtidens journalister og mediemedarbejdere gennem danskundervisning.

Hvis du er interesseret i, at tilbyde internationale studerende eller medarbejdere danskundervisning, så kan du tilmelde dig vores danskundervisning på virksomheden.

Cookies