UCplus har indgået samarbejde med Zealand – Sjællands Erhvervsakademi i Roskilde. Det betyder, at Zealands mange internationale studerende, kan se frem til at deltage i danskundervisning afholdt af UCplus på Zealand campus efter sommerferien.

Akademichef på Zealand Roskilde, Peter Schwalbe siger om samarbejdet: ”På Zealand ved vi, at dansk er godt for at blive integreret i det danske samfund helt generelt. På den måde får de internationale studerende nemmere studiejob, praktik og slutjob i Danmark, og det er dét, vi som uddannelsesinstitution er sat i verden for”.

På UCplus glæder Marie Prytz, Sprogcenterchef i Greve, sig over at kunne tilføje Zealand til listen af samarbejdspartnere, som sammen med UCplus tilbyder deres studerende og medarbejdere at lære dansk på skole og arbejdsplads.

Vi ved, at det er en stor fordel for de studerende, at de kan samle deres daglige studieundervisning og danskundervisning under samme tag. De slipper både for unødig transport og har det sjovt og hyggeligt med at lære dansk i nærvær af deres medstuderende.”

UCplus samarbejder allerede med en lang række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark. Se mere her.

Vil du tilbyde dine studerende eller ansatte at lære dansk?
Læs mere om vores gratis dansktilbud til virksomheder og uddannelsesinstitutioner her.

Cookies