UCplus indgår officielt samarbejde med Aalborg Universitet Esbjerg

jun 16, 2021

Efter sommerferien kan internationale studerende på Aalborg Universitet i Esbjerg glæde sig over, at de kan deltage i danskundervisning på campus i forlængelse af deres øvrige undervisning. UCplus tilbyder nemlig i samarbejde med Aalborg Universitet Esbjerg danskundervisning for internationale studerende.

”Vi ved, at det er en stor fordel både i forhold til studieliv og netværk, at de internationale studerende lærer dansk. De studerendes glæde ved at bo, studere og på sigt arbejde i Danmark bliver større, jo mere de udvider både deres sproglige kompetencer, viden om Danmark og netværk.” Siger uddannelsesleder hos UCplus i Sønderborg & Esbjerg, Isabella Farnleitner.

”På UCplus tager vores danskundervisning altid afsæt i kursisternes hverdag. Det skal være sjovt og relevant at lære dansk, og derfor tager vi fat i netop det sprog, som de internationale studerende skal bruge. Nu og her og i et fremtidigt job.”

UCplus samarbejder allerede med Aalborg Universitet København og en lang række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark. Se mere her.

Vil du tilbyde dine studerende eller ansatte at lære dansk?
Læs mere om vores gratis dansktilbud til virksomheder og uddannelsesinstitutioner her.

Cookies