UCplus genvinder kontrakt på at udbyde Danskuddannelse til voksne udlændinge i Københavns Kommune.

UCplus har genvundet kontrakt på at udbyde Danskuddannelse til voksne udlændinge i Københavns Kommune. Den nye kontrakt gælder fra den 1. august 2022 og fire år frem. UCplus har haft kontrakten de sidste fire år.

”Vi er meget stolte over at have genvundet kontrakten og ser det som en anerkendelse af kvaliteten af den indsats, vi har leveret de sidste fire år. Med en genvundet kontrakt kan vi bygge oven på det store arbejde, vi har lagt i at udvikle et stærkt arbejdsmarkedsrettet danskuddannelseskoncept, der gør det nemmere for internationale studerende og international arbejdskraft at leve, bo og blive integreret i Danmark”, fortæller sprogcenterchef Mette Lherbier, der især ser frem til at fortsætte samarbejdet med virksomheder og uddannelsesinstitutioner:

”Vores mål er at udvikle og levere danskundervisning, der imødekommer efterspørgslen i markedet. I de næste fire år kommer vi blandt andet til at fokusere på at videreudvikle vores digitale undervisningskoncepter, så vi i endnu højere grad imødekommer kursisternes og virksomhedernes behov for fleksibilitet.

Cookies