Sprogcenter Silkeborg

Danskundervisning gennem Danskuddannelse og FVU

UCplus Sprogcenter Silkeborg

UCplus Sprogcenter Silkeborg finder du på Dalgasgade 16 i 8600 Silkeborg. Vi har undervisning og reception i moderne, lyse lokaler i bygningens stueetage og førstesal.

Hos Sprogcenter Silkeborg tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for Danskuddannelse. Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

Mere om sprogcenter Silkeborg

Sprogcenter Silkeborg (9)

Dalgasgade 16
8600 Silkeborg

Se rutevejledning her

Lav rejseplan her

mandag: 09.00–15.30

tirsdag: 09.00–15.30

onsdag: 09.00–15.30

torsdag: 09.00–15.30

fredag: 09.00–15.00

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

Alle vores undervisere har eller er i gang med uddannelsen til underviser i Dansk som andetsprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Silkeborg Kommune er UCplus Sprogcenter Silkeborg valgt som officiel udbyder af Danskuddannelse, men det betyder ikke, at du skal bo i Silkeborg for at deltage i et kursus hos os. Vi har kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer bedre med arbejdslivet at gå til undervisning i Silkeborg.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi tilbyder også 100 % online-undervisning på udvalgte kurser.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Vi har køkken til rådighed for alle kursister og pausefaciliteter inde og ude.

Vi har ingen planlagte arrangementer.

Telefon: 31 27 45 40

Mail: kp@ucplus.dk 

Se hvordan UCplus’ onlineundervisning giver dig:

  • En fast underviser, der kender dine behov
  • Klassekammerater, som du kan netværke med
  • Frihed til at deltage, hvor det passer dig bedst

Lær dansk online

Vi tilbyder også den officielle Danskuddannelse som 100% online danskundervisning. Du har altid mulighed for at skifte mellem online-undervisning og klasseundervisningen på skolen, hvis dit behov ændrer sig. Du kan læse mere om online danskundervisning lige her.

I tvivl?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 44 87 01 66, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste måde at lære dansk på for dig.

Cookies