Lær dansk på sprogskole på Sjælland, i Jylland eller online

For at lære dansk er det en god idé at finde en sprogskole eller et sprogcenter, hvor professionelle undervisere kan gøre dig god til sproget. Hos UCplus Dansk tilbyder vi danskundervisning på vores sprogskoler til både begyndere og øvede, og du er velkommen til at kontakte os uanset dit nuværende sprogniveau.

I denne artikel kan du læse om nogle af vores sprogskoler samt vores danskundervisning og tilhørende prøver. Du vil også kunne klikke dig videre til de enkelte sprogskoler, hvor du kan se konkret information om beliggenhed med mere.

Sprogskole i København

UCplus Dansk har sprogskole på fire lokationer i København – på Nørrebro og i Københavns centrum. Vores sprogskoler i København har fine lokaler, så du kan lære dansk i gode omgivelser.

Udover lokationerne i København så har vi på Sjælland også sprogcentre i Skovlunde og Greve, hvor du kan lære dansk.

Sprogskole i Jylland

Bor du i Jylland og ønsker at gå på sprogskole? Udover hovedstaden, så har UCPlus Dansk også lokationer i Jylland. Det er følgende sprogcentre:

Danskundervisning på et sprogcenter

Hvis du er udlænding og skal være i Danmark i et længere stykke tid, kan det anbefales at få danskundervisning. Det gælder eksempelvis, hvis du er udenlandsk statsborger, studerende på udveksling eller på anden måde ny i Danmark. Uanset hvad giver det dig bedre muligheder i Danmark, hvis du kan sproget helt eller delvist. 

Det vil blandt andet gøre det nemmere for dig at få et job og lettere for dig at deltage i sociale sammenhænge. På den måde kan det danske sprog være med til at udvide dit netværk og få nye venner. I Danmark er det desuden meget udbredt at deltage i forskellige foreninger – vi har et rigt foreningsliv.

Lær dansk online

Selvom vi tilbyder danskundervisning i flotte lokationer på gode beliggenheder rundt omkring i Danmark, så er det også muligt at få danskundervisning helt eller delvist online.

Vil du lære dansk online kan du læse mere her

Lær dansk online med et sprogcenter

Hvad kan du bruge dansk til?

Hvis du bliver god til at forstå, tale og skrive dansk, så kan du bruge det til mange ting både i dit privatliv og arbejdsliv. Du kan for eksempel bruge vores FVU kursus i dansk til uddannelse og job. Generelt så giver det flere mulighed i forhold til at tage en uddannelse og få et job, hvis du kan sproget. 

En anden ting er, at du kan bruge din danskkundskaber til at opbygge et social netværk i Danmark. Det er helt klart nemmere at få venner i Danmark, hvis man kan sproget.

Cookies