Sprogcenter Farsø

UCplus Sprogcenter Farsø finder du på Torvet 1 i 9640 Farsø – tæt på busterminal og gratis parkering. Vi har undervisning og reception i moderne og lyse lokaler i bygningens stueetage og på første sal.

Hos Sprogcenter Farsø tilbyder vi danskundervisning på alle niveauer inden for både Den Ministerielle Danskuddannelse og FVU Dansk, – Engelsk og – Matematik.

Vores undervisere har stor erfaring med at hjælpe alle vores kursister godt igennem deres kursusforløb og i mål med deres ambitioner. Vores egen ambition er at få hver eneste kursist godt i gang i Danmark gennem danskundervisning af høj kvalitet.

 

Sprogcenter Farsø

Receptionen er lukket mellem jul og nytår.

Mandag: 08.15-15.15

Tirsdag:  08.15-17.30

Onsdag: 08.15-15.15

Torsdag: 08.15-17.15

Fredag: Lukket – telefontid kl. 08.15-14.15

UCplus Sprogcenter Farsø
Torvet 1
9640 Farsø

Ser rutevejledning her

Lav rejseplan her.

Vi har 8 undervisere i Sprogcenter Farsø, som underviser på tværs af Danskuddannelse og FVU.  Alle vores DU undervisere enten har, eller er i gang med at læse, en bachelor i sprog og masteruddannelse i Dansk som andet sprog. Det sikrer dig en høj kvalitet uanset hvilket danskkursus, du deltager på.

I Vesthimmerland Kommune er UCplus Sprogcenter Farsø valgt som officiel udbyder af Danskuddannelsen. Det betyder ikke, at du skal bo i Farsø for at deltage i et kursus hos os. Vi har kursister fra hele Jylland. Nogle bor i kommunen, andre arbejder tæt på, så det passer med arbejdslivet at gå til undervisning i Farsø.

Undervisning planlægges forskelligt fra niveau til niveau. Et fællestræk er, at vi har et stort fokus på udtale og det dansk, som du har brug for i din hverdag. Både professionelt og socialt.

Vi kombinerer klasse- og onlineundervisning med ekskursioner og arrangementer, så du kan bruge det danske sprog uden for undervisningslokalet.

Vi har undervisning alle hverdage fra kl. 09.00 til 13.45 og aftenundervisning kl. 17.30-20.00

Vi tilbyder også 100 % online-undervisning på udvalgte kurser.

Vi afholder de statskontrollerede prøver:

Alle prøverne finder sted to gange om året. Se mere her.

Kontakt: 20 60 11 83

Mail: kp@ucplus.dk

Previous

Next

Kurser i Farsø

Kurser for virksomheder