Vi får dig videre i Danmark

På UCplus har vi mange forskellige danskkurser. Udover den ministerielle Danskuddannelse og FVU, har vi kurser, som retter sig mod et specifikt job. Vi har SOSU-dansk, og som de eneste tilbyder vi Dansk- og chaufføruddannelsen. Desuden underviser vi på virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

På UCplus bliver du del af et netværk, hvor du kan tale om de indtryk og erfaringer, du får i Danmark. Det ligger i vores kultur at netværke og give gode ideer videre. I danskundervisningen lærer du også om dine muligheder i det danske samfund og på det danske arbejdsmarked – særligt i lokalområdet.

Historien om UCplus

UCplus er ISO 9001-certificeret og ministeriel udbyder af Danskuddannelserne.

UCplus Center for Danskuddannelse har eksisteret siden 2007 og er godkendt til at udbyde de ministerielle Danskuddannelser, FVU og AMU. UCplus er godkendt til at afholde de ministerielle danskprøver,

Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven.

Men UCplus’ historie rækker endnu længere tilbage. UCplus er nemlig en del af UCplus A/S, som ud over danskundervisning også tilbyder chaufføruddannelser og forskole til politiskolen. Derfor har vi over 40 års erfaring med voksenundervisning.

Vi har valgt at kvalitetssikre vores processer ved at underlægge os Erhvervs- og Vækstministeriets Fond ”Dansk Standards” krav til ISO-certificering. Ledelsesstandarden ISO 9001 anvendes af over en million virksomheder og organisationer i flere end 170 lande. Den giver garanti for god ledelsespraksis inden for en række områder som bl.a. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Coronavirus i Danmark

På UCplus følger vi regeringens anbefaling i forbindelse med Corona-risiko og lukker for undervisning på UCplus Sprogcentre i perioden fra 16. marts til 30. marts.

Vi tilbyder dog online-undervisning, og som kursist vil du blive informeret om dette af din underviser.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44870166 eller mail info@ucplus.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig eller har spørgsmål i forbindelse med din undervisning. Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Vi holder dog lukket for personlig henvendelse i hele perioden.

Læs mere