Studieprøve-hold

Bliv klar til studieprøven

Bliv klar til studieprøven

Studieprøveholdene forbereder dig til Studieprøven. Prøven tester på det europæiske C1-niveau og er adgangskrav på en lang række uddannelser. På holdene arbejder vi systematisk med det dansk, som eksamensopgaverne kræver.

 

Mere om Studieprøve-hold

Studieprøve-hold (4)

Alle der vil arbejde hårdt, og som har et godt dansk, mundtligt og skriftligt, kan deltage på Studieprøve-hold.

Et godt dansk vil fx sige en PD3-eksamen med gode karakterer, en god FVU4 trintest eller et godt dansk, som du har lært på andre måder. Vi stiller ikke krav om en bestemt karakter, men vi tester, om det er realistisk, at du kan tage prøven. Det vigtigste er din arbejdsindsats, og her må du forvente, at skulle arbejde hårdt.

Materiale til såvel klasseundervisning og onlinearbejde er udviklet af Anders Basby, der er lærer på holdene. Alt materiale er tilgængeligt online og skriftlig aflevering sker på mail.

Dagholdet har to formiddage om ugen (i alt 6 lektioner) med sproglige opgaver, feedback på afleveringer og gruppediskussioner.  Derudover er der mindst 6 timers arbejde derhjemme – en del online.

Aftenholdet har en aften (4 lektioner) om ugen med feedback på afleveringer, sproglige opgaver og gruppediskussioner og derudover mindst 6 timers arbejde derhjemme – en del online. med sproglige opgaver, feedback på afleveringer og gruppediskussioner. Derudover er der ca. 8 timers arbejde derhjemme – en del online.

Onlinekursister skal regne med 10 timers ugentligt arbejde med selvrettende lytte-, læse- og grammatik-øvelser samt skriftlige opgaver. Dertil kommer ½ times individuel skype-undervisning med feedback på opgaver og andet.

Nye hold starter august 2021. Det er muligt at søge om løbende optag.

Aften + onlineøvelser
Dag: Tirsdag
Tid: 17.00-20.30
Sted: International House, Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.)

Daghold
Dag: Tirsdag og torsdag
Tid: 09.00-11.35
Sted: International House, Gyldenløvesgade 11, København (ved Vesterport st.)

100% Online
Dag: Onsdag
Tid: 17.00-20:30
Hvor: Zoom
Plus online hjemmearbejde.

Online + individuel undervisning
30 minutter individuel undervisning og feedback pr. uge, efter aftale.
Plus online hjemmearbejde.

Onlineøvelser:
Materialet ligger på moodle.basby.dk – du får login, når du har betalt depositum. Det kan du gøre her.

Undervisningen er gratis, hvis du har ret til den Officielle Danskuddannelse. Du skal i så fald betale 2000 kroner i depositum, som tilbagebetales, når du består modultesten.

Hvis du ikke har ret til den Officielle Danskuddannelse er prisen 6000 kr. inkl. eksamen. Det gælder også, hvis du vil studere fra udlandet.

Du kan betale depositum her.

Tilmeld dig Studieprøveholdet hos UCplus

Vi kontakter dig inden for 2-5 hverdage.
Du kan også tilmelde dig via tlf: 44 87 01 66

I tvivl?

Kom til orienteringsaften på
dit lokale sprogcenter og hør om dine
muligheder.