​Dansk i virksomheden

UCplus Dansk tilbyder gratis danskundervisning for udenlandske medarbejdere i virksomheder i Danmark gennem Danskuddannelse og FVU.

Vi stiller op i jeres virksomhed med dygtige undervisere, som koordinerer og gennemfører danskundervisning på dine medarbejderes niveau.

Fordelene ved danskundervisning på arbejdspladsen

  • Det er praktisk for medarbejderne, og det øger både deltagelse og engagement, som giver en bedre progression. Har I ikke lokaler til rådighed, kan undervisningen foregå på et af vores landsdækkende sprogcentre eller  100 % online.
  • Medarbejderne forbedrer deres danskkompetencer, og det bidrager til styrket fællesskab og fastholdelse.
  • Undervisningen kan tilpasses sprogbehovene i netop i jeres virksomhed. Vi har erfaring fra en lang række brancher som bl.a. chauffør-, service-, bygge- og it-branchen.
  • Vi kan hurtigt inddrage emner, som er vigtige for deres arbejdsgange, i undervisningen, når vi kender hinanden og er i huset.
  • Vi samarbejder tæt med jeres virksomhed om de igangværende hold, og vi kvalitetssikrer løbende. UCplus er ISO 9001-certificeret og ministeriel udbyder af Danskuddannelserne. Det er jeres garanti for god kvalitet.
  • Undervisningen kan afholdes i arbejdstiden. Det betyder, at der kan søges om godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste. Det vejleder vi også om. Læs mere om det her.

 

Mere om Dansk i virksomheder 

Tilmeld dig Danskuddannelsen hos UCplus

Udfyld dine kontaktoplysninger og vi kontakter dig inden for 5 hverdage.
Du kan også ringe til Chef for samarbejde og partnerskaber, Artur Ludvik Kolodny på tlf. 4080 7052.

Særkurser

Foruden Den Ministerielle Danskuddannelse tilbyder UCplus en række særkurser som bl.a. Dansk- og Chaufføruddannelsen for dig, der vil være buschauffør og UCplus Express for dig, der har lyst til at lære dansk hurtigt og intensivt.

I tvivl?

Kom til orienteringsaften på
dit lokale sprogcenter og hør om dine
muligheder.