Fremtidens medarbejdere

Gratis webinar med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen
14. oktober kl. 09.00-09.45

Webinar om fremtidens medarbejdere

Nysgerrig på den vellykkede integration af nye udenlandske borgere?

Følger man nyhederne kan det virke som om verden er af lave – men nej, verden er ved at blive lavet. Rigtig meget er kastet op i luften og hos UCplus sidder vi med nogle af nøglerne til et af de store temaer: den vellykkede integration af udenlandske borgere i Danmark.

Det løfter vi sløret for og giver derefter ordet til Anne Skare Nielsen som giver os den store flyvetur ind i det næste årti. Hvis du føler dig forvirret men er  nysgerrig på hvad fremtiden bringer, så skal vi hilse fra Anne og sige, at så er du helt på rette vej.

Det er gratis at deltage i webinaret.

Key note speaker: Anne Skare Nielsen, Chief Futurist, Universal Futurist

 

Program 

Lis Dalgaard, Vicedirektør i UCplus
3 afgørende løsninger som har betydning for vellykket danskuddannelse af nye, udenlandske borgere i Danmark.

Anne Skare Nielsen – Chief Futurist ved Universal Futurist
Det store overblik over fremtiden og hvad vej vinden blæser for medarbejdere og arbejdsmarked – hvad skal der til for at skabe de bedste arbejdspladser?

Tilmeld dig her

 

 

Mere om webinaret

Webinar Fremtidens medarbejdere (2)

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, der kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan tage dine egne beslutninger ud fra fremtidens mange muligheder.

Anne er uddannet biologi og kandidatgrad i statskundskab, har været medlem af Det Etiske Råd og er medforfatter til et stort antal bøger. Anne Skare Nielsen blev født i Danmark i 1971. Hun bor i Dragør, er gift med sit livs kærlighed, som hun har 4 sønner med. Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard, med det formål virkelig at sparke fremtidens dåse – efter mottoet “Smart har planer, dum har historier”. Hun er tidligere partner for Future Navigator og startede sin karriere på Institute for Futures Studies. Dengang som nu er det stadig afgørende for Anne at udvikle en menneskevenlig organisation, hvor individuel originalitet og kreativitet prioriteres lige så højt som det engagerede fællesskab.

Lis Dalgaard er vicedirektør i UCplus og har siden 2006 løbet forrest for at få nye borgere i Danmark i gang med at lære dansk. Lis hjerte banker for sprog, kultur og mennesker. Hun er uddannet Cand.mag i japansk og kinesisk og har arbejdet med sprog både i og udenfor Danmark.

I 2005 udviklede Lis et undervisningskoncept med fokus på målrettet opkvalificering af medarbejdere til det danske arbejdsmarked. Det ledte til en stilling som uddannelseschef hos UCplus, hvor Lis fra bunden opbyggede den landsdækkende sprogskole UCplus Dansk, som i dag er Københavns største sprogskole for danskundervisning.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag og hør mere om 
om danskundervisning for 
virksomheder.

Cookies