Kursus i dansk

Kursus i dansk

 

Lær dansk hurtigt og effektivt med vores kurser. Et kursus i dansk foregår i København, Aarhus, samt andre dele af Danmark, såvel som online.
Vi har kurser i det danske sprog for både begyndere og øvede.

 

Tilmeld dig et online kursus i dansk

Vi tilbyder 100% online-undervisning i dansk på udvalgte kurser. Det har den fordel, at kursister kan sidde hjemmefra eller, hvor som helst i verden, og tage et kursus i dansk. På den måde giver det en stor fleksibilitet for dig, hvis du ønsker at starte med eller blive bedre til at lære dansk. Samtidig er det også en fordel under covid-19 eller under andre forhold, hvor man ikke ønsker at samles mange mennesker.

UCplus lokationer

Vi tilbyder danskkurser flere steder i Danmark. Hvis du ønsker at møde op fysisk, så kan du finde den lokation, der ligger tættest på dig, og derfor er nemmest at komme til.

Sjælland: København – Skovlunde – Greve

Jylland & Fyn: Farsø – Aarhus – Sønderborg – Ringkøbing-Skjern

Den officielle danskuddannelse

Kom godt igang med dansk med vores danskuddannelse. Vi hjælper dig med det rigtige valg – DU1, DU2 eller DU3. Uddannelsen kan tages 100% online eller i kombination med klasseundervisning.

 

FVU-danskkurser

Kan du dansk i forvejen? Så er FVU et godt, og gratis tilbud.
Med FVU-danskkurser bliver du bedre til at læse og skrive dansk.

UCplus Express

Til dig, der er i gang med Danskuddannelse 3 (DU3). Med dette tilbud kan du lære dansk hurtigt.

Dansk for internationale studernede

Vil du lære dansk sammen med andre internationale studerende? Så er vores danskkursus for internationale studerende et godt tilbud, som du kan tage på dit studiested, eller du kan tage det 100% online.

 

Værd at vide om et kursus i dansk

Hvem kan tage et kursus i dansk?

I princippet kan alle tage et kursus i dansk. De typiske årsager til, at folk tilmelder sig vores kurser kan være:

 • Man ønsker at lære dansk fra man er tilflyttet Danmark eller er på et udvekslingsophold
 • Man allerede kan lidt dansk og vil forbedre sig i sproget
 • Man ønsker at gøre klar til en prøve, f.eks. PD1, PD2 eller PD3
 • Man ønsker at blive klar til et arbejde i Danmark

Vores kurser egner sig eksempelvis til udlændinge, såsom personer, der ønsker at bo i Danmark, eller for studerende på udveksling. For begge typer udlændinge kan det være en stor fordel at blive god til dansk, da det styrker mulighederne – både socialt og arbejdsmæssigt. Vi er i begge tilfælde meget glade for at hjælpe ved at tilbyde vores kurser i dansk.

Kursus i dansk, København

UCPlus Dansk tilbyder kurser i dansk på fire forskellige lokationer I København. På alle lokationerne tilbyder vi undervisning i dansk på alle niveauer af læring. Skriv dig for eksempel op til Den Ministerielle Danskuddannelse og FVU Dansk.

På vores lokationer i København har vi erfarne og kompetente undervisere, som hjælper alle vores kursister i mål, med deres ambitioner.

Vores lokationer i København:

 

 • København Centrum
  International House 2. Sal
  Gyldenløvesgade 11
  1600 Kbh K. | 300 meter fra Vesterport Station
 • Nørrebro
  Drejervej 15, 5th floor
  2400 Kbh N. | 300 meter fra Nørrebro Station
 • København Centrum
  Vestergade 10
  1456 København | 300 meter fra Rådhuspladsen
 • København Centrum
  Nørregade 31
  1165 Kbh K.
  Reception: Nørregade 27 | 300 meter fra Nørreport Station
Kursus i dansk, Aarhus

Vores sprogcenter i Aarhus ligger på Øster Parkvej 15, 8270 Højbjerg. Her tilbyder vi undervisning. UC Plus Dansk har blandt andet kurser i dansk, som foregår i lyse, behagelige og moderne lokaler. I Aarhus tilbyder vi blandt andet FVU Dansk.

UCplus Sprogcenter Aarhus
Øster Parkvej 15
8270 Højbjerg

PD3-hold

PD3-hold er for dig, som gerne gerne vil forberede dig til Prøven i Dansk 3 (PD3). Den er særligt relevant for dig, hvis du er i gang med Danskuddannelse 3 (DU3).

 

Studieprøve-hold

Du skal vælge at tage på studieprøve-holdet, hvis du er i gang med Danskuddannelse 3 (DU3), og gerne vil gøre dig klar til Studieprøven.
Så er dette tilbud helt klart det bedste til dig!

 

Særkurser

Vi tilbyder forskellige særkurser, blandt andet på dansk- og chaufføruddannelsen, samt dansk- og SOSU-forløb. Med disse kurser kan du blive klar til et arbejde, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft.

 

Tilmeld dig et UCplus kursus 

 

Hos UCplus Dansk tilbyder vi en række forskellige danskkurser, som du kan tilmelde dig.
Når du har tilmeldt dig et kursus, vil vi efterfølgende kontakte dig indenfor 2-5 hverdage og invitere dig til en forsamtale.
Til samtalen finder vi ud af, hvilket niveau du er på og finder det rigtige danskhold for dig. Så kan du begynde din danskundervisning.

 

Kontakt os her

Hvis du har nogle spørgsmål, som du mangler svar på?
Så er du velkommen til at skrive til os her i kontaktformularen. Du kan også mulighed for at ringe til os på telefon 44 87 01 66 eller besøge os i et af vores 4 sprogcentre.

8 + 10 =

Cookies